Idag får vi hem skruttan :O)

Idag så är det dags att hämta upp Linn i Uppsala, lämpligt! Slippa åka till Gävle igen,man har faktiskt tröttnat lite på den vägen nu..
Tåget skulle va framme 15:57 så jag åkte in med bussen så ja var där strax innan...
Inte lätt att hitta rätt plats att stå på där tåget skulle stanna, hade inte heller mycket tid när tåget väl anländer så de var bäst att man stod på rätt plats!

När tåget väl kom så såg jag Anders och pappa hoppa av tåget, TACK OCH LOV jag va på rätt ställe!!
Gav dem en kram och allt hade gått bra sen hann vi inte säga nå mer innan de va dags för dom att hoppa på tåget igen innan det åkte..

Jag och Linn gick till parkeringen för att möta upp gubben som skulle möta upp oss.. Skönt, lämpligt att slippa ta bussen hem igen!
Linn berättade om alla figurer som dansat på isen och va helt extas, hade fått en hink med popcorn som hon satt och smaska i sej.
Hon berättade också att de köpt ett par Hammarbystrumpor till lillfräsarn, hehe, som han ska ha på sej på väg från BB, kan ja lova! ;)

När vi kom hem sen så kollade vi på alla saker hon fått av mamma och pappa, Anders, Malin de hade köpt ett nintendo DS till henne då de kanske inte kan komma då hon fyller... Bortskämding där ;)
Tyvärr så behövde man nå kort till den för att kunna spela..Så de blir att köpa ett kort så man kan ladda ner spel..:)

Käkade lite lunch och sen orkade inte Linn göra så mycket mer så hon fick gå och lägga sej och vi med...

ZZzzZZZzzZZZzzZzz.............

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag 2/1-11

Va konstigt de känns att skriva 2011 :)
Idag så är de dags att lämna Linn... Men inte till pappa den här gången...Utan till mormor och morfar som ska ta henne till Sthlm på Disney on ice! Shitt va kul, önska ja ocskå fick följa me...Men nej nej ;)
Åkte till Gävle och mötte upp mamma och pappa med gänget lämnade av Linn och åkte sen hem igen...

Kommer inte riktigt ihåg nu va vi gjorde men tog de nog mest lugnt skulle ja tro!:)

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()