~ Söndag 31/10 ~

Gick upp strax efter 08:00, dags att hämta Linn :)
Klädde på oss och satte oss i bilen, brrr kallt!
När vi va halvvägs så sluta allt fungera i bilen, igen...
Fick lov att stanna och fixa till felet, kommer nu inte ihåg va de va för fel. Längtar så tills vi skaffar ny bil, å inte ska de va volvo iaf!

När vi väl kom fram till Gävlebro så stog Linn och hennes pappa där.
Han hoppade ur bilen, själv.
Jag tänkte bara: Nu kommer det!
Och ja, som jag trodde hela tiden. Det har inte gett sej än!
När vi pratat klart så kom Linn urbilen, såg på henne att de va inte som de skulle. Va liksom inte Linn som hoppade urbilen utan en förstörd liten tjej, tänkte för mej själv. Va fan har de gjort me MIN dotter?!?!?!?!
Satte oss i bilen och började sakta rulla hemmåt, Linn satt bara tyst i baksätet och sa knappt nånting de första milen.
Åkte till Sala och kollade om expert hade öppet, men med min tur så va de naturligvis stängt!

Åkte hem och va hemma en liten stund innan vi kom överrens om att åka till Johan och Rebecka så Linn fick leka av sej, äntligen hon börjar bli sej själv igen!
När vi kom fram till Rebecka så satte vi oss och fikade, och då kom de fram... Linn berättadeför alla där va pappa och den där linda sagt till henne. Jisses... Då förstod ja me att hon va som hon va!
De gick ut och lekte lite innan de va dags att åka hem.

När vi kom hem så fick Linn bada, för de hade hon inte fått gjort hos pappa...?
Efter badet fick hon sätta sej en stund för att torka i våran säng inlindad i badrocken, såg så mysigt ut så jakröp ner med henne där och myste lite.
Så började hon berätta vad pappa och den där linda tutat i henne, hon ska börja gråta varje gång vi ska hämta henne i Gävle för att hennes pappa inte vill att hon ska vara här, jisses säger jag bara!
Striden har börjat igen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Onsdag 27/10 ~

Gick upp strax efter Torsten åkt i morse, fick för mej att de va en massa ljud nere i matsalen, men som tur va va de inget, måste vart Devil som gick på upptäcktsfärd.
Men man vet ju inte när man kollat på efterlyst, man blir ju rädd!
Har varit riktigt trött och slut i kroppen idag och har verkligen inte vela göra nånting, så de blev till att inte göra nånting!
Har väntat på posten också ifall paketet har kommit, men så fort posten väl kom och jag sprang ut så....Nee ingetpaket idag! Borde komma i morrn säger karln :D

Så hära tjock e ja nu XD


Ja, magen den bara växer och växer, ska inte bli kul och komma till barnmorskan och se hur mycket man gått upp i vikt :-O
Så de blir nog till att kanske ta till och träna lite, synd att badhuset här inte bir klar förrän 2011 nångnång..:-/

Huaa, nu är de inte långt kvar tills ja ska ha muntligt förhör med lärar´n ska ha de i morrn 14:40, shit va ja gruvar mej, känns inte alls så bra om jag ska va ärlig!
Näe nu ska ja fixa med tvätten!


Hujj!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Tisdag 26/10 ~

Vaknade vid 10 snåret fixade med lite frukost släppte ut Devil och städade lite..
Fixade med lite papper som skulle postas och åkte ner till konsum och köpte frimärken men när vi skulle åka så starta inte bilen! SÄLLAN!!
Så gick hem till Tina och tänkte att hon kanske e hemma så kan vi försöka med startkablar, men ingen öppnade. Frös som ett svin och va sjukt kissnödig.
Provade med att gå hem till Maria som bor en liten bit därifrån, å tack å lov så va hon hemma, skulle egentligen jobbat så ibland har man tur :P
Fikade lite och prata, va ett tag sen man va där och umgicks så de va tevligt trevligt :)

Tittade på bilen sen när Torsten kom hem och de va tydligen generatorn som hade gått... Så han fick skruva på parkeringen på konsum, PINSAMT!!!
Men äntligen så starta den och vi fick åka hem :)

Senare på kvällen så vart ja så sjukt sugen på chokladglass så gubben offrade sej och vi åkte ner till konsum igen och köpte de :D
Mmmm gooott! Kvinnan i kassan fråga mej om vi kom hem med bilen, hmmrrrmm....Jaa....gud så pinsamt de va! Så nu har ja sagt så fort ja bara får ett jobb (om ca 10000 år) så ska vi f-n köpa en ny bil!
När vi kom hem och satte oss vid köksbordet så sa han plötsligt: Så du vet kommer de ett paket på posten tidigast i morrn eller på torsdag, jag vet inte om jag ska avslöja va de e eller om jag ska låta de va en lverraskning men de e nåt vi prata om igår (tisdag).. Hmm så jag ska komma ihåg va vi prata om då, hahah!!
Men just nu är ja sjukt nyfiken på va de e för nåt!
Inget märkvärdigt...Hmm... :)

Ska lägga oss och kolla på desperate housewifes och sen sova!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Måndag 25/10 ~

Igår Söndag gjorde vi inte så mycket förrutom att åka och hälsa på Frank, vart jätteglad för magen och tyckte att jag blivit stor, jo jag vet! Haha...
Fick en sån där tältsak man har efter bilen så kan man fälla ut den så blir de som ett tält, bra när man drar upp till Rättvik, men nästa sommar sk vi hyra stuga, om de finns någon ledig då förståss... Tyckte gubben sa att han skulle kolla efter en stuga nu redan så man är ute i tid, kan ju vara till en fördel när man har barn å så med sej... :)

Idag så vakna ja strax efter klockan10:00, starta datan för att se om ja fått någe svar från lärar´n och de hade ja.. Jag vart godkänd i etik och livsfrågorkursen!!! :D:D:D
Så i morrn 14:40 ska jag ha muntligt förhör med henne, iiiiii vågar inte!!!

Torsten hade vart duktig och skrivit ner en matlista som vi ska följa, jag skrev ner alla ingridienser som behövdes på en handlarlista, ska bli kul och göra mat som man aldrig gjort förr :)
Gjorde lite mat och gick sen å vila, mådde hemkt illa! :/
Sen kom gubben hem och han betalade några räkningaroch sen va de dags att göra sej i ordning för att åka och storhandla :)
När vi va halvvägs till Enköping så kom ja på: Matsedeln!!!!! Ja den hade vi glömt hemma naturligtvis!
Jaja, va bara att försöka komma på va vi behövde, kom faktiskt på rätt mycket ändå:)
Åkte in på ÖB när vi ändå va där och köpte på oss lite julmust också ;)
Väl inne i affären så fick ja sådär ont i magen igen, just på en fläck på vänster sida, känns som om de spänner eller va man ska säga lite svårt att beskriva. Men ska ringa BM i morrn och höra om de e normalt de där...

På väg hem sen från affänrn satt vi och lyssnade på rätt hög musik, såla stereon av, igen, vart bara kolsvart..Hmm inte nu igen!
När vi stannade till i Heby och skulle tanka så hade blinkersen slutat funka och lite annat på bilen, haha!
Fick liksom slå av lyserna så att bilen skulle gå som den skulle XD
Tur att den ska skrotas, så nu ska vi plocka isär den och fixa till den blå bilen istället. Hehe...Den blå bilen som han hämtade upp mj i första gången vi träffades...Kommer ja aldrig glömma!! Å nu sitter man här och väntar hans barn :) Känns UNDERBART!!!
Packade upp varorna och gjorde mej en rödbetssallad-köttbulls macka och tog ett glas julmust till! Härliga vintertid! :D

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Lördag 23/10 ~

Japp då har man gått in i vecka 23.
Känns helt underbart men blrjar bli lite trött på nästäppan nu och klådanman har... :/

När jag vaknade i morse och kollade ut så va de alldeles vitt ute, hade inte sovit så många timmar i natt så va inte helt närvarande... Hua. Iskallt i huset vade också så när man steg upp för att gå på toa så kan ja lova att man vakna till liv:P
Va hos Kristoffer igår för han fyllde år och åt smörgåstårta, MMMMMM GOOOTTT!!!
Va en del hundar där så ja fick svårt att andas vilket gjorde att de börja spänna nå hemskt i magen så vi fick lov att åka hem :( Tråkigt nog...

Låg och latade oss en stund i sängen innan vi tog oss i kragen och gick upp och gjorde i ordning varma mackor, eller ja, gubben gjorde de haha! <3
Sen gick han ut och började med bilarna... Och jag... Jam va gjorde jag... Gick upp och vilade lite tror ja...:P

Senare på dan så åkte vi hem till Jimmy och Madde, slkulle svetsa dit avgasröret liteprovisoriskt så man kan åka lite med turbobilen iaf :)
Ska byta avgasrör helt nästa vecka när alla saker kommit hem, så kanske man får lite mer kraft i den också, de gillar vi!
På vägen hem stannade vi på coop och köpte varma mackor och Gott & Blandat påse XD, så nu sitter jag här i sängen och smaskar i mej godit och bloggar.. Hehe..

Så nu ska jag nog ta och ösa upp ett riktigt varmt och skönt bad och bara njuta!

Ha de gott!



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Fredag, de gillar vi! ~

Vaknade vid 10-tiden starta datan, tvungen att kolla om ja fått nå svar från läraren, å tänk att de jade ja faktiskt :O
Fick godkänt, woohooo!!!
Tog mej en kopp kaffe och funderade på va man ska göra för att försriva tiden med idag...
Hmm de vart att åka iväg till Karlssons och kolla efter ett par strumpbyxor, hittade ett par som verka tjock å tålig så dom vart de! :)

Hade en fruktansvärd foglossning inatt, och vaknade ja, jag vet inte hur många gånger en de måste vart 3-4 gånger iaf...:/
Orkar inte sitta här nå mera nu har sån huvudvärk så måste göra nåt, funderrar på att gå ut med Devil en liten sväng så han får komma iväg också...

Ha´t så bra gott folk!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Torsdag 21/10 ~

Tog mej en liten sovmorgon idag...Gick upp strax efter klockan 10. Skööönt...
Gick upp och släppte ut devil och gjorde mej en kopp kaffe och satte mej vid datan för att fixa lite me skolan och så...Skönt att ha arbetet gjort nu, hoppas man får godkänt i den XD.
Ska ha muntligt förhör med läraren kanske i början på nästa vecka, shitt gruvar mej...:P

Senare så fick jag för mej att jag skulle tända pannan så jag tänkte att ja läre väl provapå, gubben har ju lovat mej att han ska visa mej hur man gör men inget har ju hänt så ja provar mej fram helt enkelt XD..
Gick inte alls till en början och de bara slocknade, höll på å få nå fel, men så kom jag på, ahaaa den dära lilla luckan kanske också ska va öppen så att inte elden kvävs, så öppnade jag den och nu brinner de för fullt. Wiiiieee!!!


Nä nu ska jag börja lite smått med maten så att älsklingen får lite käk i sej också :)

Spagetti och köttfärssås vart de idag , mumms!
Har sen suttit i sängen och skrivit till de sista i uppdraget till skolan innan ja kunde skicka in den..
Så nu återstår de att se va man får för betyg i de också... :/
När ja äntligen va klar och lutade mej bakåt för att vila ryggen så kollade jag på magen och ser hur lillkillen rör sej från ena sidan till den andra, fyy va hemskt de va!
Så de har vart full rulle i magen hela dan, så han kanske sover gott i natt iaf ;P
Ska nu kolla vidare på Grannfejden och sen kolla på Lyxfällan :D

Hujj

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Lill lördag :) ~

Jaoo, så va de dags att sätta igång med uppdrag 3 i skolan.
Lite svårt men nu när man kommit igång så går de fan...
Satt hela dagen med de och börjar äntligen bli klar, så ikväll blire bara mys med göbben och kika lite på efterlyst:)

Ja äntligen har ja tagit mej i kragen och sagt upp kontakten med dom som jag trodde var vänner, men som visade sej vara dom som sprider runt mitt mobil nummer till en massa... Herregud hur fan kan man va så jävla dum i huve och ge ut ens nummer då man dessutom lovat att man inte ska göra de?! Idioter, inte så konstigt att inget funkar i deras vardag, och hur fan kan man dessutom blanda sprit med piller bara för att må bättre? Jaja deras lever kommer ju inte tåla hur mkt som helst :)
Har så många bra vänner här så behöver inga schizofrena idioter hängandes efter mej.

Nog om de nu, va och handlade lite nyss, mmm pepparkakor ;P Snöade ju idag så lite julkänsla måste man ju ha:)
Nääee... Nu har ja ingen lust å sitta vid den här datan längre utan tänker gå å ta mej en vaaarm dusch :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Nu ska de bli ändring i vardagen! ~

Efter n sömnlös natt med huvudvärk så har jag kommit fram till att de ska bli ändring i vardagen.
Måste komma på nåt att göra om dagarna så man inte e så förbannat rastlös och deppad när karln kommer hem.
Hmm...Men vad ska man hitta på? Måste komma fram till ett mål.. Återstå att se vad man kommer fram till.
Men pluggandet fortsätter jag med, tills jag får reda på om jag kommer få pengar eller inte.. Hoppas!

Fundera på om man ska ha en liten städdag idag, men först måste ja ner till apoteket och köpa alvedon, känns som huvudvärken är tillbaka.. Säkert för att de ösregnar ute..

I magen är de fullt ös, i natt kände jag hur han hade fått hicka, va så gulligt! Hick hick..
Inne i vecka 22+3 och känns verkligen som tiden går framåt nu..
Ska skriva ner lite saker att köpa till den lille innan den kommer ut, enda viktiga vi har kvar e väl i stort sett vagnen men de har vi ju ett litettag kvar att välja ut en :) Har hittat en men den kostade fan över 5000:-, å de e verkligen en sån som jag vill ha, kanske kommer ut på blocket om man väntar ett tag till ;)
Nä, nu ska jag ta tag i husarbete här..!

Städade övervåningen iaf så den skiner;P
Orkade inte göra så mycket mer när jag har sån huvudvärk som jag har.. Måste vara de här vädret som gör att den kommer å inte vill lämna mitt huve..Eller så är de för att ja inte ätit riktigt på några dagar?
Får ta resten i morrn..
Väntar på läkarjounal från Bollnäs som jag ska ta och skicka in till csn, för att få beviljat pengar för att ja pluggar, hoppas de kommer nu i dagarna så man har de gjort iaf, känns som att de e så mycket som ska göras hela tiden..

Gubben kom hem vid 5 tiden så då åt vi lite och sen åkte vi till konsum och köpte mina alvedon, när ja kom in i affären så halka ja till så ja skrek rakt ut, de va faktiskt mindre kul (pinsamt)! Men de gick bra iaf, haha.
Alvedonen gjorde inte så mycket verkan tog 2 och så lade vi oss i sängen och gubben spela poker på datan och ja kolla på nå tv program som gick... Kommer inte ens ihåg va de va för nåt...

Klockan 21:00 var det desperate housewifes :), de gillar vi.
Kollade lite på de sen var de dags att säga god natt.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Måndag igen... ~

Måndag... Veckornas depp dag...
Vet inte vad de är med mej idag, men allt känns bara så.....Trist... Som att inget ska fungera för mej.

Lämnade Linn igår i Gävle, så nu återstår de att se vad som händer den här veckan...

Ja jag vet inte mer vad jag ska skriva, tycker inte alls de känns som att de ens e nån ide me att fortsätta skriva idag för allt e bara kaos!

God natt!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Lördag 16/10 ~

Ja...Den här dagen erbjöd inte så mycket mer än att gubben och Linn körde in veden som ligger i en hög vid bastustugan.. Inte så mycket kvar nu efter de höll på :)
Sen åkte jag och Linn och köpte godis :)
Så vart de en myslördag bara :)

Trevlig helg!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Fredag och min gubbe fyller år :D ~

Jajjemensan, idag blir min gubbe 25 år, grattis älskling! <3
Synd är de bara att vissa personer, hmm vill nämna namn men kanske lite onödigt?! Men att de liksom inte kan låta oss bara vara ifred, dags att hålla sej till sitt eget "förhållande".. Jaja, drygt och idiotiskt!

Har städat lite i köket så nu är de bara resten av huset kvar som ska göras :P
Skönt att de e fredag för då slutar gubben tidigare, har köpt en liten present till han som jag vet att han vill ha, så bara lääängtar tills han kommer hem.

Om ca en timme 11:30 så ska vi åka till läkaren för att ta bort stygnen, usch! Men de kommer att gå bra..
Nänu e de dags att sätta lite fart här hemma om man ska få något gjort, blommorna börjar se lite trötta ut hära....

Hujjsan !

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Torsdag 14/10 ~

Fick lite sovmorgon idag.. Skönt.
Gjorde andra uppdraget igår kväll och sitter och väntar på att de ska komma tillbaka att de rättat de, men har inte fått nå så de kanske inte ser så bra ut? Känns dock inge bra...
Gick upp och klämde i oss lite mackor och mjölk och fixade sen lite här hemma..

Senare så ringde Gesa och vi bestämde att vi skulle komma dit och dricka lite kaffe och prata lite, trevligt trevligt.
Åkte sen hem till oss och gjorde typ...Inget.
I morrn ska vi till distriktsköterskan och ta stygnen.. Kommer gå bra.

Har en stor klump med oro i magen, och jag vet, jag ska ta de lugnt men de e inte så lätt när de e som de e just nu...
Ska gå och leka med Linn nu så de bli att säga godnatt..

Natti !

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Onsdag 13/10 ~

Igår så åkte jag och Linn till Rebecka och fikade lite och Linn fick leka lite med William, de hade visst saknat varann ;)
Va där i stort sett hela dagen..
Bebisen har nu börjat sparka uppe i magen, istället för längst ner i kaggen så de e så mysigt ! Fast... Han får gärna komma ut nu!
Låg och tröck igår mot...rövva så de kändes inte bra alls, men iddag är de bättre och jag hoppas inte att de händer idag igen...

När vi kom hem från Rebecka så kolla ja posten och där låg de ett brev från net on net, jag har fåttmin data!
Gubben kom hem så vi åkte och hämta ut den på en gång, den va sååå söt!
Så liten, tror den e mindre än den jag hade förr, lite svårt att vänja sej vid tangenterna bara allt sitter så nära..

Idagska vi åka till Madde och Ronja och lilla Fred :)

När vi kom till Madde så va Emilia där, vi fika lite å barnen lekte.
Va där i stort sett hela dagen, så när de va dags att åka hem så fick vi två säckar med kläder efter Petra och hennes kille, stort tack :)
När vi kom hem så kollade ja igenom kläderna och de va riktigt fina kläder, nästan allt passa utom en kjol som va lite för lång. ;)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ I väntans tider ~

Gaah tycker tiden går så otroligt sakta!!
Har så mycket man längtar till, och då verkar det som att tiden står stilla.
Igår så åkte vi in till akuten med Linn, bar på henne så sparka hon mej i magen så ja ramlade, föll ihop själv, så hon slog i hakan så de fick sy två stygn :(
Idag ska vi åka till tandläkaren och kolla, hade en tand lös också :( Stackars lilla...
Så idag blire nog att ja gör soppa så hon kan äta ordentligt..

Har bara tagit det lugnt på morgonen, mest legat och kollat på tv, vill inte att hon ska överanstränga sej just nu..
Sådär...Nu ska vi glra oss i ordning för att åka till tandläkaren...

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Söndag 10/10 ~

Mina kära föräldrar kom på besök igår:-D
Drack lite kaffe med mamma, pappa och så Torsten´s mamma.
Mamma och Linn gick ut och gick med Devil så svärmor åkte hem..
När mamma och Linn kommit tillbaka så åkte vi till världshuset och käkade, riktigt gott va de!
Efter lunchen så åkte vi på en liten tripp till Altuna så att mamma å pappa fick se lite vart vi bodde innan vi flyttade till lilla Heby, jtyckte också att de va ett bra kap de hära huset :)

Åkte sen tillbaka hem då vi stannade på affär´n och köpte lite godis sen va de dags för mamma å pappa att åka hem :(
Men de va ju kul att få träffa dom en liten stund iaf, måste försöka komma hemmåt nå tag vi me så Linn får träffa sina kusiner, va ett tag sen nu!
Efter mamma å pappa åkt hem så åkte vi till Jimmy för att lämna däck, har fixat till turbobilen så de blir att vi behåller den, då de va nå jäkla ägg som ringde och bad 7000:- för den, WHAAAT?! Ja, han kan ju iaf få bakaxeln för de priset! Omg...

Sen vart de att vi åkte hem och åt lite godis och råka somna i sängen, vaknade av att Linn gick ner och skulle käka sin godnatt macka så jag gick ner och tog en ja me :)
Känner att ja börja bli lite sjuk, så frussen men ändå e de nästan 25-27 grader varmt i huset, mmmm golvvärme e de bästa!

SÖNDAG!
Mmm, va så skönt att få sova ut, inge stressande upp å iväg till Gävle så skönt att kunna få ha Linn två veckor i stöten.
Vart inte så mycket gjort på förmiddagen, åt lite frukost och Torsten och Linn va ute på går´n och fixade lite.
Senare mot eftermiddagen så vart de att vi åkte till Enköping och handlade lite smått och gått.
Vart korv med bröd då jag inte orkade gö nå mat idag ;)

Har pratat lite me Linn och hennes stjälande här hemma, i fredags så hittade vi tre ägg i hennes jackfica, min tungpoiercing va borta och en massa saker, vet inte hur vi ska göra me de dära men de e väl bara att fortsätta tjata och förklara för henne att de e fel, nångång måste hon väl inse att det är fel.

Så nu är Niklas och Marre här på besök så jag ska väl gå ut ja me och va lite social :P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Freeeedag 8/10 ~

Äntligen är det fredag och snart helg.
I morrn eller på söndag så kommer min mamma å pappa, de va så längesen ja träffa dom så de ska bli helt underbart att träffa dom igen!
Har nyss pratat med vägverket och våran kommun ang att folk kör förbi som dårar här och ska nog sätta upp några blomlådor, de va ju inte vägverkets väg så att...
Skulle släppa ut Devil nu och såg att han va alldeles brun på sidan av nosen, Linn hade sminkat homom... Suck...

Älsklingen beställde en dator till mej igår för att min andra brann upp, kan man ha en bättre pojkvän? <3


Nu ska vi åka till Jimmy och Madde och ska åka upp till Gesa en snabbis och hämta lite smink (eftersom Linn gjort av me allt mitt) och lämna lite kläder till henne :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Regnig Torsdag ~

Jag som tänkte tvätta bilen idag med schampoo å allt, men de sköter regnet så bra så :P
Sitter å kollar ut genom fönstret nu å ser skatorna som äter sönder våra soppåsar i tunnan, sopgubbjävlarna tömde den inte för att den stod åt fel håll så nu får vi börja lagra sopor i pannrummet så länge, jävla idioter.
I Altuna stod den som den ska men när man ställer den så här så skiter de i att tämma den, jävla nollor! Torsten ska ringa å klaga lite idag.. Skulle ja också vilja göra...

Idag får jag förhoppningsvis tillbaka min data.. Hoppas iaf...
Drog ner till byn för att köpa gräddfil så passade på att stanna till vid mvc de ska ha öppet mån-tors och fre så de passade ju perfekt men de va inte en jävel när man kom in där...? Hmm...
Jaja...

Funderar på vad man ska göra för mat om man ska göra tacogratäng eller lasagne.. Kan tänka mej att tacogratäng står högst på listan idag ;)

15:12
Vart tacogratäng, men den vart så rinnig så man kan egentligen kalla den för... Tacosoppa...
Siiter och väntar på att gubben ska komma hem få se om han har min dator med sej... Hoppas !
Linn har klagat ett par dagar nu att hon har ont i hela kroppen och känner sej sjuk och vill åka till läkaren, så idag tog vi tag i saken och åkte dit, men när vi väl satt och pratade med sköterskan så visade de sej att Linn inte alls hade ont, uppmärksamhet?
Så vi fick åka hem igen..
Ska fixa och trixa lite här hemma nu så att tiden går fortare..

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Onsdag 6/10 ~

Jaha, så har man kommit till den dan man blivit 1 år äldre.. Inge kul å fylla år nu e..
Måste tacka för alla gratulationer man fått iaf :)

Rebecka kom på en fika i morse, hade med sej en jättefin blomma och kanelbullar :D
Fundera på om man kanske ska åka dit på fredag och fixa turbobilen om karln tillåter och har TID, kanske ska iväg å fixa med kompisens garage? Hmm... Nå man får reda på snart... Annars åker ja dit å fixar den själv. Hum.
Efter att Rebecka åkt så for vi till byn och handla lite och gick in på dataaffären för att se hur de går me min data, men de verka inte gå så bra.
Han sa att de ser inte ljust ut för min data, suck..Kommer bli dyrt de hära låter de som! :(
Han skulle höra av sej till Torsten senare under dagen för att berätta hur mycke de kommer gå på å fixa den, få se om de ens e värt att hämta ut den...? :( Återstår att se..

Inte så fint väder ute idag, jag som tänkte tvätta bilen men ingen ide de eller när de snart kommer att regna som de ser ut :P

Nu så har Torsten pratat med gubban, och det är hårdisken som har pajjat!
Kommer kosta oss 1500:- att laga den och jag vet inte ens om det är värt att laga den om jag nu ska betala henne 2000:- å de tänker jag verkligen inte göra då tänker ja ta tillbaka pengarna så får hon nog hämta ut den och göra vad hon vill med den sen.
Försöker nu att få tag i henne som jag köpte den av men hoppet är då fan förjäves nu nu väntar jag på att hon ska SVARA i den jävla telefon, Torsten väntar på att jag ska ringa honom ang hur fan vi ska göra med datan och gubben väntar i sin tur på att Torsten ska ringa honom om vad han ska göra om han ska laga den eller inte.
Så alla väntar nu på att hon ska svara har skickat typ 3-4 sms och ringt men trycker bara bort mej å har stängt av telefon nu så nu står alla och vet varken ut eller in pga henne!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Tisdag 5/10 ~

Vaknade till av att telen ringde, de va Gesa.
Svarade och hon fråga om vi skulle åka till Örsa och hälsa på svärmor, klart som fan. Gick upp gjorde oss iordning åt frukost och klunka i mej en kopp kaffe innan vi begav oss för att hämta Gesa.
När vi kom till svärmor så drack vi lite mer kaffe och prata lite, sen åkte vi till affären och köpte glass:P
När vi kom tillbaka senare så rensa Gesa upp kläder hon inte skulle ha kvar som vi ska sälja på tradera och som ja fick, fick jättefina kläder men som ja dock inte kan ha nu då :P
Åkte hem till oss sen och åt lite och satte ut klänningar på nätet och trotsa lite me Linn, tänkte mej att ja ska fixa så att hon kan få spela fotboll eller nå sånt så att hon har lite aktiviteter.

Lämna sen av Gesa vid stationen och gick in till dataaffären där min data ska befinna sej, de hade börjat me den iaf pch höll på å felsökte va de kunde va för fel, så får se när ja får tillbaka den!

Gubben låg å höll på min mage igår när bebisen sparka till, hehe, underbar känsla men lite läskigt nu i början när man liksom inte vant sej.
Så olika från dag till dag, igår rörde han sej knappt å idag har han rört sej hela tiden :)
Näe nu ska ja gå å göra lite nytta här hemma innan Torsten kommer hem!

Hujj!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Måndag den 4/10 ~

Ja, nu är de måndag igen och dags att skaffa fram nya tag :)
Skrev inget igår för att den dagen bara var en ren katastrof som egentligen inte skulle vara..
Hämtade Linn och pratade med hennes pappa ang att hon ska vara här två veckor, känns såå skönt att man kan komma överrens så :)

Kvällen till söndagen så kom Gesa och Henkan hit, han skulle kolla på min data va de kunde va för fel på den å om de va nå virus som angripit den.
Tydligen så va de så att hela datan kraschat å måste lämnas in, han e i vanliga fall skitduktig på datorer men de här gick inte å fixa, typiskt!
Så idag tog gubben me sej datan när han åkte till jobbet för att svänga in till en affär här i Heby som kanske kan fixa den åt mej...

Tänkte att ja kanske ska hoppa av skolan för att ja ligger efter så hemskt, måste ju ha en webcam och headset för att ha den muntliga redovisningen med min lärare, men så ringde jag idag och prata me dom.
Inte ligger jag efter e, snarare att ja ligger före :) Så de kändes riktigt skönt att veta att man för en gångs skull ligger före i kurserna :)

Appropå inget så kommer de hit nån ikväll å ska kolla på turbobilen och kanske ev köpa den :( Snyft.. Vet att de behövs men de känns inte så jävla kul, hade ju hellre fått sålt den blåa... Bläää...
Men nu ska jag plugga lite i förhoppning att jag kanske får tillbaka min data ikväll :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Graviditetsvecka 20 ~

Ojj tiden går så fort, redan inne i mitten av min graviditet. :-O
Börjar verkligen bli van vid att gå upp 4 på morgonen, vaknade strax innan gubbens klocka ringde och va hur pigg som helst! Somnande nästan om sen och så började de där klockorna ringa, på en lördag?! Så de va bara att försöka väcka han men inte så att han hörde dom inte, så ja fick gå upp och ta ur batteriet ur telen.. Sen så kunde man lägga sej igen...

Min graviditetsklåda blir allt värre så ja ska åka ner till barnmorskan på måndag och se va man kan göra för att lindra de, ögonen börjar bli bättre men de bara för att ja håller mej borta från Devil, nyser som ett jehu och näsan rinner som en kran.. Ja visst e de väl underbart?
Jaja...Nu ska vi inte klaga här, får tänka på att efter de här så kommer de nå gott :)

Låg och gjorde mina skolarbeten ja då datan hängde sej... Sen starta den inge mer?
Hmm...Va fan kan ha hänt? Torsten kolla på den och trodde att den blivit angripen av nå jävla virus, morr!
Jahapp så nu har man ingen data längre heller å kan inte göra sina uppgifter, de känns ju roligt!

Får lämna in den på måndag...

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

~ Fredag 1 oktober ~

Vaknade som vanligt när gubben åkte till jobbet.. Börja bli tröttsamt, men rätt bra ändå å vakna sådär så man får in en rutin till bebben kommer ut, fast somnade om och vaknade dock några timmar senare... 10:30 typ...
Åkte ner till ica och hämta ut min bok som kommit så nu är de bara att plugga på så mycket som jag redan ligger efter så de blir nog inte så mycket helg för mej inte...
Gick bättre än förväntat att plugga och det börjar bli lite roligt, ska fortsätta i morron igen..

Nu börjar jag faktiskt bli lite trött på att va gravid, har inte fått njuta så mycket av graviditeten har fått så många biverkningar så de e inte klokt!

* Illamående * Överkänslig mot typ allt (allergi) * Humörsvängningar * Trötthet * Sömnproblem * Svartsjuka * Klåda * Foglossning

Ja, jag tror att de va "allt"... Så roligt är de inte längre så nu vill jag att bebisen får komma ut så de här slutar å man kan få njuta av de lilla livet istället...
Kände faktiskt bebisens sparkar för första gången utanpå magen igårkväll och Torsten vart helförtjust och ville känna på den hela tiden :) Kändes så mysigt men idag har jag inte känt något alls, förrutom att den sparkat på kissblåsan :P

Näe, nu har ja suttit så mycket vid datan så jag tror att jag ska gå å ta mej en varm dusch så att de slutar klia på mej en liten stund iaf ..

Chiao !

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()