Måndag ..

Redan måndag, helgen bara svischade förbi. Men de är ju så, tiden går fort när man har kul :)
Var upp till hemtrakterna och hälsade på efter mötet.
Vi åkte och hämtade Linn på förskolan utan att hon visste om de, gud så glad hon blev när vi hoppade ur bilen när hon såg oss :)) Så kul!!
Sov hos mamma och pappa från fredag till lördag :)

På lärdag åkte vi och lämnade Linn till pappa igen innan vi åkte till Louise och hennes familj där vi skulle övernatta till söndag. Ååh så kul vi hade !! :)
Kollade på mello och film :)
Tack för gott skratt ses snart igen <3<3

Kom hem fixade lite hemma och handlade lite smått och gott :)
Så kom jag på.... Juste. Ska till barnmorskan i morgon!!!
Jaha...
Hade så förbannat ont när ja vaknade i ryggen så tog säkert 10 miniter för mig att komma ner för trappan!! Näe men juste.. Är ju inte så farligt så kanske kan ändå gåå ner till bm?! Usch vad jag är leds på dem som säger : ja men vadå ta taxin ner de kostar bara 200:- tur/retur! Ja men här har du mitt kontonr för över då till mig? Ja har man 1050:-/månaden så är man..... Rik?! Jösses folk har ingen jävla koll på pengar!!
Sympati, vad är de?! Ska sluta ha de ja med för vissa.. Sluta gnäll å håll käften!!!
Ska ner på torsdag nu iallafall så får nog åka in akut igen då.. Återstår att se.

Blää.. Känner att ja ger mig ett tag här nu..

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

4 veckor kvar :)

Nu längtar man hemskt mycket inför att få träffa lillbebisen som stökat runt i magen nästan nio månader.
Kan inte fatta hur tiden gått så fort.. Tyckte inte de va alltför längesen man började berätta för folk att man väntade ett syskon.. :) Men på ett annat sätt så känns de hemskt längesen ändå.. Vart en jobbig graviditet så kan ju bero på de också..

Håller på att tvätta och diska för fullt här och nyss damsugit nedervåningen så tyckte jag förtjänade en liten paus innan det är dags att moppa golven.. Om inte de får vänta tills i morgon vi får se.. låter som att man knappt gör något här hemma men bara de sakerna blir så tungt och tar sån tid när man inte orlar med samma tempo som förr..:(
Fick sådär ont i magen bara av att damsuga, man blir lätt frustrerad av att inte orka/klara av vissa vardagliga saker man gjorde förr för att man får så förbannat ont..
Och tyvärr finns de såna som tycker "äääh ut och skotta, styrketräna så hjälper de under förlossningen sen, gå långpromenader"!! Kanske ska följa med akut till förlossningen nästa gång jag får sådär sjukligt ont så de kan få höra vad en Läkare säger om detta, sist jag sa att jag storstädat fick jag nästan skäll "du SKA vila!!!" Hmm.. Vissa tror att de kan mer än andra och de stör mig nåt så fruktansvärt, sen när de har lite huvudvärk själv skriver de att ååå de e så synd om mig "buhuuuuuuuh, tår i ögat" haha.. Ja där hör ni hur irriterad man blir på sånt folk. Men skulle nästan önska min migrän istället för denna smärta för den är knappt så man önskar sin allra värsta fiende...
Jaja nog om de..:)

Längtar tills man får pengar nu så man kan komma ut och få kolla på lite kläder till barnen, så kul att uppdatera lite till dem :)

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Oj oj dags för uppdatering

Har vart dålig på att uppdatera nu igen.
Har haft näästan fullt upp så man glömmer lätt, packat en massa kläder jag fått sålt sen städat och så vila på de, haha ;)
Börjar dra ihop sig till fredag nu.. Åker upp tidigt på morgonen och lämnar Jocke hos Malin.. Sen är de dags, fast de är ju bara ett vanligt samtal och de kan väl ändå inte gå fel? ;)

Hoppas nu på att gubben ska komma hem med en liten överraskning, semlor!! Men de är väl bara att glömma, haha. Men förra året kom han hem med semlor, få se nu då ;)

Börjar också dra ihop sig inför förlossningen, nu är de bara 4 veckor kvar innan vi får träffa våran efterlängtade bebis :D Ska bli så mysigt, känns som de va evigheter sen Jocke va så liten fast de "bara" var snart två år sen :) Tiden går fort.. För fort nästan.

Nää nu ska jag laga lite mat tills grabbarna kommer hem för sen blir de väl att karln ska ut och skotta, blää! Och Jocke lär väl va på sitt bästa humör när han kommer hem, haha! :P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobbigt ..

Hualigen.. Vill inte direkt vara den som gnällen men just nu finns de inte så mycket att skriva om..

Skulle vart ner till barnmorskan igår för kontroller.. Men mitt magont har nu börjat igen.
Känns nästan som de svider/bränns innanför huden mitt på magen.
Förra gången vi åkte in för det så sa de bara att jag ska viila och ta alvedon, de räcker inte denna gång kan jag säga! :(
Det började igår, så funderade på att åka in men avvaktar Ifall de kanske går över denna gång med! Men icke..

Nu har vi blivit förkyld också till råga på allt.. Haha, vilket vecka va? ;)
Vaknade vid fem och sen dess har jag inte lyckats somna om för har ont än, så ligger nu och kollar på nyhetsmorgon med ett glas juice, enda jag får i mig nu typ. Inne på min fjärde dag utan riktig mat. Vad händer?!

Förhoppningsvis blir de bara bättre nu iallafall, man får se de från den positiva sidan att man snart har en liten bebis här hemma snart :)
Känns lite overkligt än att det kommer en till till familjen :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen snart helg!

Äntligen är de Freedag och helg!
Fast vad man ska göra är inget inplanerat, blir väl att hålla sig hemma med alla förvärkar man har, känns som hela pullan ska dela på sig >.<
Har vart vaken till och från hela natten och gubbens klocka ringde vid fem och då vaknade förståss lillkillen med.. Suck!
Men han somnade om och vi gick upp strax innan sju.

Skulle vilja gå ut på en liten promenad i de finfina vädret men när man har så ont och ingen ork så blir de att hplla sig inne och pyssla lite med Jocke istället och vila så man kanske kan ta sig på me and i party ikväll, beror lite på hur man mår också ;/

V 34.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()