Hualigen vilken dag...

Jocke vaknade vid 03:00 tiden och va alldeles hysterisk.. Inget hjälpte verkligen, efter man stod brevid hans säng och lugnat ner honom en stund så åt han upp vällingen.. Äntligen !!

Vaknade sen igen kring 07:00-07:30 så va de dags att kliva upp.. Kändes som någon stack on ett svärd från nacken upp till toppen av huvudet, AJJ inte migrän.. Igen.

Gick upp och klädde på oss då de va sninkallt här inne, skulle ha eldat igår.. Men pga annat så hanns de inte med..

Gjorde frukost och letade desperat efter alvedon, men utan resultat de va slut ! Skit också! Jaja bara hälla i sig vatten så kanske de går över... Trodde jag just då iaf.

Drack mitt kaffe och gosade men sonen som efter en stund började bli hemskt trött, funderade på och gå ner till affären och köpa alvedon till oss allihop då Jockes tänder spökar så gick ut för att röka och såg då att de spöregnade så nån promenad vart de inte!

Gick upp och fixade med mina kläder och lade sen Jocke som jag då trodde ville sova middag.. Gick ner för att vila men då började han gallskrika så gick upp å där står han upp i sängen, nähääpp... Så de va bara att ta upp han igen.. Ringde Marie som kom hit med ett par alvedon, tack du räddade min dag !! <3

Va här en liten stund och jag bjöd på pannkakor rökte och sen va de dags för dem att åka hem så vid kvart över fyra så somnade äntligen våran son! Puuuhh... Hängde tvätt och städade lite sen va de vila som stod nästa!

Gubben kom hem så stekte resten av pannkakssmeten och sen åkte vi hem till Marie och Stefan å fika lite, mm tacos ;-)
Jocke blev trött så vi åkte hem och han fick gå och lägga sig :-)

Känner mej verkligen inge bra i magen alls nu ikväll, bubblar och känns oroligt, hoppas verkligen verkligen jag inte åker på magsjuka igen nu då vet jag inte vart jag tar vägen!!!!!!! Fyfan säger jag bara alltså !! Finns verkligen inge värre än spysjukan då man varken vet om man ska skita på sej eller spy på toan...

Näe nu skiter ja i de här måste dricka nåt sen ska jag lägga mej i sängen med min underbara man och läsa en bok!

Bilder från förra sommaren.. Myspys!

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kvällspromenad :-)

När gubben kom hem så kände jag mej helt utmattad, precis som man börjar bli sjuk! Inte igen snälla !!
Han käka några mackor och lekte lite med Jocke sen kände vi att vi ville gå rundan som är på ca 3 km så vi klädde på oss och gick.

När vi kommit till korsningen där man väljer att gå hem så kollade vi på varann och nickade.. Vi gick ner till ica för å köpa cigaretter. Så fint och så skönt med friskluft så vi körde på :-D

Köpte cigg och va på väg hemåt så tog vi en annan väg hem, vet inte om den är såå mycket längre än den "vanliga vägen" hem..
Jocke va vaken hela vägen troligt nog men han sov ändå en rätt sen middag så där har vi svaret ;-)
När vi kom hem strax innan 21 så fick han kvällsfika och sen upp för att borsta gaddarna, gnugga ögonen gubben blev trött efter maten :-)

När han fick syn på sängen så skrattade han och börja kramas med vovven hans, favorithunden ! Så härligt att så "små" saker uppskattas högt :-)

Hoppade in i duschen så nu ska ja mysa framför tvn med gubben min <3

Permalink Bilder Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nya brillor ;-)

Va in till Uppsala med en vän och inhandlade ett par nya brillor till lillgubben våran :-D

Så sjukt sööt!

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka!

Då den andra bloggen bara va skit så ägnar jag hellre min tid av att skriva i den här då man aldrig vet vad de e för folk som kollar in den andra har ja sett...:-/

Sen senast jag skrev här så har de inte hänt så mycket speciellt än att vi åkte på spysjuka, hualigen!
Hann bara hämta Linn så åkte gubben på de så smittades Linn som tur va varade de bara en dag så de va inte så farligt men de vart inge hälsinglands vistelse för våran del så åker upp en annan ggn istället... Så är de.

Idag har vi vart ute å gott i mina "nygamla" skor ja bytte till mej med min svägerska, ett par easytone, kände inte så mycket i benen eller röven än men de tar ju någon dag innan man märker skillnad kanske, så vi får se ;-)

Hälsade på svärmor i helgen då hans mormor och mister är här och hälsar på, dee va längesen de va kul å träffa henne igen :-) Mys mys!

På sisa april åkte vi till Jockes gudföräldrar och fikade och åkte sen till Gysinge och kollade på brasan medans de stora barnen lekte för fullt, alla typ höll andan för hur Jocke skulle reagera på raketerna men han njöt för fulla drag och va väldigt nyfiken på alla färger uppe i himlen, så go!

Lillfräsarn sover en sen middag idag så vi får se hur länge han sover nu.

Jajapp... Så nu är jag aktiv med den här bloggen igen! Vi hörs ;-)

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()