~ Tisdag 26/10 ~

Vaknade vid 10 snåret fixade med lite frukost släppte ut Devil och städade lite..
Fixade med lite papper som skulle postas och åkte ner till konsum och köpte frimärken men när vi skulle åka så starta inte bilen! SÄLLAN!!
Så gick hem till Tina och tänkte att hon kanske e hemma så kan vi försöka med startkablar, men ingen öppnade. Frös som ett svin och va sjukt kissnödig.
Provade med att gå hem till Maria som bor en liten bit därifrån, å tack å lov så va hon hemma, skulle egentligen jobbat så ibland har man tur :P
Fikade lite och prata, va ett tag sen man va där och umgicks så de va tevligt trevligt :)

Tittade på bilen sen när Torsten kom hem och de va tydligen generatorn som hade gått... Så han fick skruva på parkeringen på konsum, PINSAMT!!!
Men äntligen så starta den och vi fick åka hem :)

Senare på kvällen så vart ja så sjukt sugen på chokladglass så gubben offrade sej och vi åkte ner till konsum igen och köpte de :D
Mmmm gooott! Kvinnan i kassan fråga mej om vi kom hem med bilen, hmmrrrmm....Jaa....gud så pinsamt de va! Så nu har ja sagt så fort ja bara får ett jobb (om ca 10000 år) så ska vi f-n köpa en ny bil!
När vi kom hem och satte oss vid köksbordet så sa han plötsligt: Så du vet kommer de ett paket på posten tidigast i morrn eller på torsdag, jag vet inte om jag ska avslöja va de e eller om jag ska låta de va en lverraskning men de e nåt vi prata om igår (tisdag).. Hmm så jag ska komma ihåg va vi prata om då, hahah!!
Men just nu är ja sjukt nyfiken på va de e för nåt!
Inget märkvärdigt...Hmm... :)

Ska lägga oss och kolla på desperate housewifes och sen sova!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback