~ 30/11 ~

Mår lite bättre efter gårdagen som inte alls va nå skoj!
Hualigen...
Va så trött så ja orka inte göra så mycket..
På eftermiddagen så började ja få ont i magen så ja ringde till förlossningen som ville att vi skulle komma in så de va bara att klä på sej å åka in..
När vi väl kom in så tog de blodtryck och de va bra, skulle sen lyssna på bebisens hjärtljud mende va lite svårt att hitta så de lät inte så mycket men de lilla barnmorskan hörde va bra sa hon så man kunde slappna av lite :)

De satte dit ctg plattorna och skulle kolla mina sammandragningar, skulle ligga på runt 20 då va dem små, men de vart uppe i 50 någon gång och de kändes ska ja säga..
När barnmorskan kom in igen så ville hon kolla på bebisen och på livmodertappen så Linn och gubben fick gå ut en sväng..
Babis rörde och sparkade på barnmorskan som kollade på fostervattnet :P

När vi kollat livmodertappen och hon känt på den så konstaterade hon att ja va öppen 1 cm.. !
Och tar jag de inte lugnt nu så kommer ja sätta igång förlossningen och vi kommer ha bebis innan jul!
Så jag vart sjukskriven 2 veckor så ska vi få komma in igen och kolla om de behövs åter 2 veckor eller inte..
Faktiskt liite svårt att kunna ta de lugntnär Linn e här som måste sysselsättas exakt HELA tiden så vi får väl se vart detta slutar..

När vi kom hem så fick Linn en godnattmacka, så trött tjejen efter ha hostat sover inte så bra om nätterna heller stackarn, har hostmedicin men går de inte över måste vi till läkaren för en koll..

När Linn väl somnat så la vi oss och kollade på en film "Eight below" faktiskt riktigt bra, handlade om sibirian huskys :) Så söta... :)
Sen va de dags att sova så... GOD NATT!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback