~ Regnig dag och dags för att kämpa med läkarvården! ~

Ja, idag är det dags att åka till läkaren för mina ögon..
Det har varit så hära nu i 4.5 månad och jag har kliat sönder mina ögon så jag ser suddigt :(


Fast läkarbesök och mediciner som jag hämtat ut för jag vet inte hur mycket pengar så ser jag ut så här, och jag ska säga att det ser VÄRRE ut nu än när allt började efter medicineringen, och jag vill ju inte proppa i mej hur mycket som helst heller nu när jag är gravid.
Så idag tänker jag inte åka från läkaren förrän jag fått som jag velat, de ska FANIMEJ fixa mina ögon hur lång tid de nu än ska ta för dem riktig jävla koll ska de ha!
Dagens vård är faktiskt skrämmande..
Så idag 15:15 ska jag en SISTA gång till läkaren och jag hoppas verkligen nu att jag kan få en riktig läkare som kan kolla och undersöka och kanske till å me ta prover för att se va de kan va... MAn skämms ju faktiskt när man går ut och ser ut så här, och folk kollar ju lite konstigt på en när man kommer en mulig regning dag som idag och man har solbrillor på sej.... :-O


15:53
Ja, nu har man vart till läkaren, men va fan säger man?!
Vet inte när ja va till en svensk läkare senast, måste vart när ja va liten...
Kommer in i rummet å försöker förklara mina ögon för han, så ringer hans telefon å han avbryter mej, SOM PATIENT?!, så började han prata med någon, pratade på sitt språk så jag antar att de va nån familjesak, satt och väntade en bra stund innan han kom in igen, uppfattade inte ett ord av vad han sa utom: hudinflammation..bla bla...
Och så var det med de, inga tester, inga prover... Hmm..Va FAN kom jag hit för då?!
Jag sa till han att jag kräver tester på detta för att jag har inte råd att hämta ut mer mediciner nu för jag är för sjutton arbetslös!
Så blev han sur och sa irriterat: jaha, mhm, ja jag kan väl skicka iväg en remiss till hudspecialisten då!!!
Men FÖRLÅT för att jag existerar jävla idiot, tänkte jag!!! Jävla idiot...
Ja så va de me de så de va bara att packa ihop å åka hem igen... ?:S
Så, min fråga e nu: Får en läkare ta emot privata samtal när den har en patient? Tror jag fanimej inte så jag tänker fan vända mej till konsumentverket ang denna fråga!



Gud va det rör sej i magen nu, har gjort i stort sett hela dagen, känner hur den håller på, som små kittlingar, härlig känsla må jag säga!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback