~ Söndag ~

Gick upp i tid för att göra sej i ordning till att åka till Gävle för att lämna Linn så nu ska hon va hos pappa 2 veckor, kommer bli lite tomt men ska ju plugga om en vecka så nu blir de till att passa på och chilla innan de e dags :)

Efter ha lämnat Linn så åkte vi hem å hämta röstsedlarna åkte till Altuna och hämta Gesa, röstade och sen åkte vi hem till hennes mamma medans Torsten åkte hem till Jimmy och Madde ..
När vi kom till hennes mamma så vart hon stormförtjust i maggen och kände genast på den, känns så skönt att hon e så glad över de lilla livet, grät ju nästan när hon fick reda på de, hon e så söt, älskar henne :)
Sen var de deras tur och rösta och hon träffade någon på skolan där man röstar och berättade genast att hons kulle bli farmor :)

Va där ett tag och drack kaffe och prata lite innan vi begav oss hemmåt igen, tänkte passa på å vara hemma hos Madde när Torsten och Jimmy höll på i källaren men så hade de inte kommit hem. Åkte hem och tänkte äta så hade Torsten nycklarna hem så där stod ja som ett fån och visste inte om jag skulle skratta eller gråta leva eller begrava mej levande.. Så då va de bara att åka hem till dom hämta nycklarna å sen hem igen, kände att ja va så pass irriterad att jag inte ville va kvar!
Åkte hem åt lite satte mej vid datan och svulla lite innan ja kände mej så rastlös så åkte återligen hem till Madde och prata lite, så vart de mat där hos dom också, hahaha! Nu i efterhand kan man skratta lite åt de faktistk!

Va där till klockan va halv 9 eller va hon va, så då kände vi att de va dags att åka hem för Torsten skulle ha me sej en bil hem som stått där ett tag, kaaaaaaaaaaallt!!!

Va bara att klä av sej å hoppa i säng... Hmm.... Eller ja...... Krypa i säng, går inte så mycket annat när man e så klumpig som ja e just nu....
Lade oss och kolla på valvakan tills vi somna...

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback